10.10.2023

Nyt Aktia Wealth -palvelun käyttökieleksi on mahdollista valita myös ruotsi. Voit vaihtaa kielen kirjautuessasi palveluun tai palvelun sisällä.

Palvelun kielivalinta toimii sekä selainversiossa että mobiilisovelluksessa. Mobiilisovelluksen kielivalinta vaatii sovelluksen päivittämisen sen uusimpaan versioon. Tiettyjä rajauksia kielivalintaan on jouduttu tekemään teknisistä syistä mutta kehitämme palvelua jatkuvasti.

Huomionarvoisia asioita kielivalintaan liittyen

  • Kaikille arvopapereille, kuten esimerkiksi Taalerin pääomarahastoille, ei ole ruotsinkielisiä nimiä. Aktian pääomarahastoille ja sijoitusrahastoille on ruotsinkieliset nimet. Myöskään kaikki arvopaperien raportit eivät ole kaksikielisiä, mutta ne, joista ruotsinkielinen versio on saatavilla, näytetään ruotsiksi, jos käyttöliittymän kieli on valittu ruotsiksi.
     
  • Raporttiarkistossa aiemmin luodut raportit säilyvät ennallaan ja näkyvät edelleen sillä kielellä, jolla ne on alun perin tallennettu. Uudet raportit sen sijaan muodostetaan valitsemallasi asiointikielellä. Jos haluat uuden raportin toisella kielellä, ota yhteyttä pankkiiriisi. Mikäli tilaat raportteja sähköpostiisi, ne toimitetaan edelleen ainoastaan suomeksi.

 

« Takaisin: Markkinakatsaus

Edellinen
Fed tukevasti kuskin paikalla
Seuraava
Nousupaine koroissa jatkuu