Oma henkilökohtainen yksityispankkiirisi auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman tavan sijoittaa ja on käytettävissäsi kaikissa varallisuutesi hoitoon liittyvissä asioissa.

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa hän räätälöi sinulle tavoitteidesi mukaisen sijoitussalkun ja käy henkilökohtaisesti kanssasi läpi sen kehityksen. Saat käyttöösi kattavat ja monipuoliset raportointityökalumme. Taalerin asiakastilaisuuksissa kuulet uusista sijoitusmahdollisuuksista ja markkinan uusimmista käänteistä. 

täyden valtakirjan varainhoito

Täyden valtakirjan varainhoidossa annat meille oikeuden sijoittaa varallisuuttasi ja tehdä muita sen hoitoon liittyviä toimia. Sijoituspäätökset perustuvat sinun yksilöllisiin tavoitteisiisi ja siihen, kuinka paljon riskiä olet valmis kantamaan.

Täyden valtakirjan varainhoito sopii sinulle, joka arvostat sijoittamisen vaivattomuutta etkä itse halua aktiivisesti osallistua sijoituspäätöksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Konsultatiivinen varainhoito

Henkilökohtainen yksityispankkiirisi auttaa sinua valitsemaan sopivimmat sijoituskohteet varallisuutesi hoitoon. Sijoituspäätökset teet kuitenkin aina itse. Saat käyttöösi kattavat ja monipuoliset raportointityökalumme. 

Tutustu siihen, miten sijoitamme ja millaisia sijoituskohteita tarjoamme ja valitse yksityispankkiirisi avulla tai itsenäisesti sinulle sopivimmat sijoituskohteet.

Jätä yhteydenottopyyntö

Konsultatiivinen arvopaperikaupankäynti

Arvopaperivälitys vastaa asiakkaidemme osake-, ETF-, JVK- ja valuuttakaupankäynnistä sekä tarjoaa kokeneiden salkunhoitajiemme ja meklariemme näkemyksen parhaista sijoituskohteista näissä luokissa. Aktiivisesti markkinoita seuraavalle sijoittajalle meklarimme kommunikoivat suosituksiamme ja toimivat sparrauskumppanina sijoituskohteiden valinnassa. Sinua palvelee erittäin kokenut tiimi, jolla on yhteensä vuosikymmenien kokemus kaupankäynnistä. 

Jätä yhteydenottopyyntö

digitaaliset raportointipalvelut

Erinomainen raportointi on tärkeä osa korkeatasoista varainhoitopalvelua. Kehitämme raportointia jatkuvasti ja kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että palvelumme ovat helppokäyttöisiä ja vastaavat parhaimmalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeisiin.

Mobiilisovellus

Helppokäyttöisestä ja tieturvallisesta mobiilisovelluksestamme saat nopeasti ja vaivattomasti yleissilmäyksen salkkusi tilanteesta. Mobiilisovellukseen voi kirjautua kätevästi käyttämällä sormenjälki- tai kasvotunnistusta tai pelkkää salasanaa. Halutessasi voit ottaa käyttöön myös tekstiviestivarmenteen. 

verkkosovellus

Olemme kehittäneet mobiilisovelluksen rinnalle verkkosovelluksen, koska kaikki asiat eivät mahdu järkevästi puhelimen ruudulle.  Verkkosovelluksessa voit pureutua salkun tarkempiin tietoihin, tunnuslukuihin ja pdf-raportteihin. Pystyt myös seuramaan impakti-sijoitustesi vaikutusta.

Sovelluksen verkkoversio löytyy täältä. Taaleri-sovellus on ladattavissa Apple- ja Android-sovelluskaupoista nimellä Taaleri.