Sivun sisältöjä on siiretty osoitteseen aktia.fi. Tutustu Aktia Private Bankingiin osoitteessa aktia.fi/private-banking.

digitaaliset raportointipalvelut

Erinomainen raportointi on tärkeä osa korkeatasoista varainhoitopalvelua. Kehitämme raportointia jatkuvasti ja kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että palvelumme ovat helppokäyttöisiä ja vastaavat parhaimmalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeisiin.

Mobiilisovellus

Helppokäyttöisestä ja tieturvallisesta mobiilisovelluksestamme saat nopeasti ja vaivattomasti yleissilmäyksen salkkusi tilanteesta. Mobiilisovellukseen voi kirjautua kätevästi käyttämällä sormenjälki- tai kasvotunnistusta tai pelkkää salasanaa. Halutessasi voit ottaa käyttöön myös tekstiviestivarmenteen. 

verkkosovellus

Olemme kehittäneet mobiilisovelluksen rinnalle verkkosovelluksen, koska kaikki asiat eivät mahdu järkevästi puhelimen ruudulle.  Verkkosovelluksessa voit pureutua salkun tarkempiin tietoihin, tunnuslukuihin ja pdf-raportteihin. Pystyt myös seuramaan impakti-sijoitustesi vaikutusta.

Sovelluksen verkkoversio löytyy täältä. Aktia Wealth -sovellus on ladattavissa Apple- ja Android-sovelluskaupoista nimellä Aktia Wealth.