Idea avattu
13.10.2023
ISIN
IE00BDZCKK11
Kaupankäyntitunnus
QVMP GY
Vertailuindeksi
MSCI AC World TR Net

Alla uusi Sijoitusideamme pähkinänkuoressa:

Invesco S&P 500 QVM UCITS ETF (QVMP GY)

Toistamme osta suosituksemme USA multifaktori-tuotteessa osana Yhdysvaltojen painoa. Pidämme Sijoitusideoiden strategisessa ETF-allokaatiossa ns. multifaktori-tuote Invesco S&P 500 QVM UCITS ETF:n painon 10 %:ssa (5 % koko Sijoitusideat -konseptista).

ETF:ään valitaan S&P500-indeksissä sata sellaista yritystä, joiden osakkeet saavat korkeimmat pisteet momentum-, arvo- ja laatu-ominaisuuksia tarkasteltaessa. Näemme tämän strategian mielekkäänä huomioiden varovaisen näkemyksemme Yhdysvaltojen osakemarkkinaa koskien. Erityisesti olemme huolissamme Yhdysvaltojen osakemarkkinoiden korkeasta arvostustasosta. Invesco S&P 500 QVM UCITS ETF:n seuraavan 12kk tulosennusteilla laskettu P/E on vain 14,5 kun se varsinaisella S&P500-indeksillä se on 18,3.

Invesco S&P 500 QVM UCITS ETF:n beta suhteessa S&P500-indeksiin on historiallisesti ollut noin 0,8 ja tämäkin puoltaa ETF:n ostoa huomioiden varovaisen näkemyksemme Yhdysvaltojen osakemarkkinoista.

Tutustu avaintietoasiakirjaan tästä linkistä:
Pohjois-Amerikka Multifactor

Lisätietoa Sijoitusideoista saat Aktia Välityksestä, puhelimitse numerosta 046 714 7115 tai omalta pankkiiriltasi.

Tämän Sijoitussuosituksen päätöksentekoon ovat osallistuneet Markus Lappeteläinen, Miikka Kuusi ja Rasmus Westman.

Tämä teksti on osa rahoitusvälinettä koskevaa sijoitussuositusta. Koko sijoitussuositus muodostuu tästä tekstistä ja osiosta ”Tärkeää tietoa sijoitusideoista”. Sieltä löydät myös etuja ja eturistiriitoja koskevat tiedot. Tärkeää tietoa sijoitusideoista. 

Sijoitusidea on julkaistu kokonaisuudessaan tässä kokonaisuudessa 13.10.2023.