Taaleri Kiinteistöt -rahastossa on kiinteistösijoitusnäkemyksemme ja osaamisemme yhdessä ratkaisussa.

Taaleri Kiinteistöt -erikoissijoitusrahasto on työkalu sijoitussalkun kiinteistöallokaation luomiseen. Rahaston salkunhoito seuraa aktiivisesti kiinteistömarkkinaa ja tarkentaa sijoitusnäkemystä markkinassa toteutuvia muutoksia vastaavasti.

Rahasto on auki uusille merkinnöille neljä kertaa vuodessa. Suositeltu sijoitusaika on vähintään viisi vuotta.

Tarkemmat tiedot rahastosta.

Miksi sijoittaa?

Hajautettu ratkaisu

Hajautettu ratkaisu

Sijoittajan työkalu sijoitussalkun tehokkaaseen hajautukseen ja kiinteistöallokaation muodostamiseen.

Avaimet käteen

Avaimet käteen

Kiinteistösijoittamisen hyödyt tehokkaasti ilman suoraa kiinteistönomistamiseen liittyvää vaivannäköä.

Aktiivinen salkunhoito

Aktiivinen salkunhoito

Sijoitusstrategiaa ja kiinteistöluokka-allokaatiota päivitetään salkunhoidon näkemyksen mukaan.

Kustannustehokas

Kustannustehokas

Rahaston kautta voi sijoittaa tehokkaasti eri kiinteistöluokkiin jo pienellä alkupääomalla ja päästä mukaan vain ammattimaisille sijoittajille tarjottaviin sijoituskohteisiin.

Likvidi sijoitus

Likvidi sijoitus

Markintämahdollisuus neljästi vuodessa. Suositeltu sijoitusaika on vähintään viisi vuotta. Rahasto sopii parhaiten pitkäaikaiselle sijoittajalle.

Rakennuttamisen lisäarvo

Rakennuttamisen lisäarvo

Kassavirtakohteiden lisäksi sijoitetaan rakennutettaviin vuokra-asuntokohteisiin ja pyritään näin tuomaan lisäarvoa sijoittajalle.

Rahaston tuoton muodostuminen

Rahasto tavoittelee sijoittajilleen pitkällä aikavälillä n. 5-7 %:n vuotuista kulujen jälkeista kokonaistuottoa.

Rahaston kokonaistuotto muodostuu kassavirtaan pohjautuvasta tuotosta (n. 3-5 %) ja potentiaalisesta arvonkehityksestä (n. 0-3 %)

Rahaston tavoittelemaan kokonaistuottoon vaikuttaa rahaston sijoitustoiminnassaan käyttämä velkavipu. Tavoiteltu velkavipu on noin 30-50 %.

Rahasto pyrkii maksamaan sijoittajilleen tuottoa kahdesti vuodessa. Tuottoa maksetaan aina vähintään 75 % rahaston tilikauden voitosta.

Taalerin kiinteistösijoitusnäkemys

Vuokra-asunnot ovat olleet viimeisten vuosien ajan Suomessa parhaiten tuottava kiinteistöluokka, ja näkemyksemme mukaan ne ovat parhaiten tuottava kiinteistöluokka myös tulevina vuosina.

Vallitseva kiinteistösijoitus- ja rahoitusmarkkinatilanne tukee vuokra-asuntosijoittamista, ja erityisesti sijoittamista rakennutettaviin vuokra-asuntokohteisiin. Sijoitusnäkemyksemme mukaisesti rahasto allokoi investoinnit vallitsevassa markkinatilanteessa ensisijaisesti vuokra-asuntoihin.

Rahasto sijoittaa myös rakennutettaviin vuokra-asuntokohteisiin huomioiden rahaston likviteettivaatimukset. Hajautusta rahasto hakee tämänhetkisessä markkinatilanteessa ensisijaisesti yhteiskuntakiinteistöistä ja asuntotonteista.

Asiantuntijat

Rahastosta vastaa Taalerin kiinteistötiimi, jolla on laaja-alainen ja pitkä kokemus kiinteistöliiketoiminnasta. Salkunhoidossa toimivat erityisesti kiinteistösijoittamisen, kiinteistörahoituksen ja kiinteistövarainhoidon nimitetyt ammattilaiset.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Taaleri Kiinteistöt -rahastosta tai muista kiinteistösijoittamisen ratkaisuistamme? Jätä yhteydenottopyyntö käyttäen alla olevaa lomaketta.

Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA ja Google. Googlen tietosuojakäytäntöä ja Googlen palveluehtoja sovelletaan.