18.12.2017

Tämä vuosi oli Taalerille kymmenes toimintavuosi ja samaan vuoteen osui myös itsenäisen Suomen komeat 100-vuotisjuhlat. Pidimme syksyllä 10-vuotisjuhlat Kaapelitehtaalla, ja paikalla oli noin 1100 asiakastamme. Vieraat tekevät juhlat ja se piti tälläkin kertaa paikkansa. Päällimmäisenä muistona juhlista jäi mieleen asiakkaiden rentous, josta oli turha jäykkyys kaukana. Hyvään tunnelmaan sekoittui myös yhteinen tunne juhlistaa matkaa, jota olemme asiakkaidemme kanssa tehneet. 

On tärkeää, että voimme tuntea ylpeyttä omistamisesta, ja myös sijoittamiseen kuuluu yhteenkuuluvuuden tunne. Vain suomalainen sijoittaja tuntee rakkautta Suomeen ja suomalaiseen pääomamarkkinaan. Jos me suomalaiset emme huolehdi kotimaisesta pääomamarkkinasta ja samalla omasta pääomanhuollostamme, niin kuka sitten? 

Taalerin tarkoitus yrityksenä on edistää omistajuuden asemaa Suomessa, ja siksi pääviestimme ”omistajuus kuuluu kaikille” ohjaa kaikkea toimintaamme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme merkittävästi suurempi voima ja pystymme sijoituksillamme vaikuttamaan Suomen talouselämään. Yhteinen työmme luo työpaikkoja ja taloudellista aktiivisuutta moneen paikkaan ja sitä kautta lisäarvoa kansantalouteemme. 

Meille Taalerissa on hienoa saada edustaa merkittävää joukkoa suomalaisia sijoittajia erilaisissa sijoitushankkeissa. Yhdistämme ideoita, yrittäjyyttä ja pääomaa, erityisesti kotimaista pääomaa ja luomme sitä kautta positiivista vaikutusta taloudelliseen toimeliaisuuteen. Asiakkaamme edellyttävät sijoituksilleen tuottoa ja tehtävämme on omalla työllämme luoda sitä.

Elämme todella mielenkiintoista aikaa, jota kutsutaan myös neljänneksi teolliseksi vallankumoukseksi. Useat toimialat ovat murroksessa johtuen toimintaympäristöjen kiihtyvästä muutoksesta. Se saa voimansa mm. kansainvälisten voimasuhteiden muutoksesta, ilmastonmuutoksesta, digitalisoitumisesta ja robotismista. 

Haluamme olla asiakkaidemme kanssa aktiivinen toimija muuttuvilla markkinoilla. Tulemme lanseeraamaan uusia innovatiivisia sijoitusmahdollisuuksia myös vuonna 2018. Hoidettavan varallisuutemme arvo on kasvanut voimakkaasti jokaisena  toimintavuotenamme kymmenen vuoden aikana. Uskomme, että matkamme asiakkaiden kanssa jatkuu kohti 10 miljardia euroa.

Hyvää joulun odotusta ja menestystä vuodelle 2018!

« Takaisin: Sijoitusblogit

Edellinen
Stockmannin tietä ei kannata hiekoittaa
Seuraava
Näissä osakkeissa meillä on kiinni yli 50 miljoonaa