17.06.2019

Olen innostuneena päässyt aloittamaan uudessa tehtävässäni Taalerin toimitusjohtajana kesäkuun alussa Juhanin kanssa tehdyn virallisen vahdinvaihdon jälkeen. Jo muutaman kuukauden ajan olen ehtinyt perehtyä uuteen tehtäväkenttääni tapaamalla asiakkaitamme ja asiantuntijoitamme useissa eri tilaisuuksissa. Se on ollut todella motivoivaa ja inspiroivaa. Haluan jatkossakin olla lähellä asiakkaitamme ja jatkaa vuoropuhelua.

2019 on alkanut sijoittajien kannalta varsin hyvin ja alkuvuoden tuotot olleet vaikean edellisvuoden jälkeen olleet kohtuulliset. Olemme tuoneet markkinoille monta uutta sijoituskohdetta ja kiinnostus sekä Aurinkotuuli II- että Tuuli IV-rahastoja kohtaan on ollut todella hyvää. Aurinkotuuli II -rahaston merkinnät ovat jo ylittäneet 200 miljoonaa euroa ja samalla Taalerin hallinnoitavat varat ovat ohittaneet 6 miljardin euron rajapyykin.
 
Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti esillä kaikessa tekemisessämme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme saanneet aikaiseksi varsin merkittäviä tekoja. Olemme rakennuttaneet suomalaisille jo yli 1 500 asuntoa. Esimerkiksi Vuokrakoti –rahastomme monipuolistaa ja helpottaa kohtuuhintaista asumisen tarjontaa Suomen kasvukeskuksissa. Uusiutuvan energian rahastomme ovat jo tähän mennessä korvanneet yli miljoonan tonnin hiilidioksidipäästöt, joka vastaa noin 100 000 suomalaisen vuosittaista hiilijalanjälkeä. Nämä konkreettiset teot motivoivat meitä taalerilaisia. Taloudellisen tuoton lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tavan vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Tulemme panostamaan entistäkin enemmän mielenkiintoisten sijoitusmahdollisuuksien luomiseen ja etenkin impakti-sijoittamiseen. Meillä on siihen erittäin hyvät edellytykset, jota megatrendit tukevat. Olen ylpeä tähänastisista saavutuksistamme ja etenkin henkilöstömme osaamisesta ja innostuksesta kehittää impakti-sijoittamista.

Haluan kiittää asiakkaitamme luottamuksesta ja toivottaa todella mukavaa kesää!
 
Yhdessä teemme omistamisesta merkityksellistä.

« Takaisin: Sijoitusblogit

Edellinen
Ajattelen - siis sijoitan
Seuraava
Impakti-sijoittamisella hyvää tuottoa ja hyvää mieltä
Pekka Samuelsson