01.07.2016

Omistajuus kuuluu kaikille – omistajaksi ryhtyminen on helppoa

Rahastosijoittaminen on erinomainen säästämisen muoto, jos ei ole halukas käyttämään aikaa pörssikurssien ja osakkeiden analysoimiseen. Tilille säästäessä inflaatio syö rahan arvoa nopeammin kuin korkoa kertyy – etenkin silloin kuin viitekorot ovat miinuksella. Rahastosijoittaminen on helppo tapa saada raha tuottamaan inflaatiovauhtia nopeammin.


Miten aloittaa rahastosijoittaminen?

Päätä ensin, kuinka paljon haluat sijoittaa. Haluatko tehdä kertaluontoisen isomman sijoituksen vai pienempiä sijoituksia säännöllisin väliajoin? Mieti sitten, minkälaista riskiä olet valmis ottamaan ja minkälaista tuottoa odotat. Mieti myös kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitomaan sijoittamasi rahat. Säästätkö pahan päivän varalle vai onko sinulla jokin tietty unelma mielessä?

Sijoittaminen kannattaa aloittaa pienistä sijoituksista, joilla kerrytät itsellesi kokemusta ja itseluottamusta. Hyvä sijoituspalvelun tarjoaja auttaa sinut mielellään alkuun.


Rahastosijoittamisen edut

Rahastosijoittaminen ei edellytä isoa alkupääomaa. Alkuun pääset jo 100 eurolla sijoittaessasi Taalerin rahastoihin. Voit tämän jälkeen tehdä lisämerkintöjä oman aikataulusi mukaan.

Rahastosijoittaminen on erinomainen sijoitustapa, koska jo pienellä summalla pääset käsiksi ammattilaisten osaamiseen. Rahastojen salkunhoitajat ovat asiantuntijoita, jotka aktiivisesti hoitavat rahaston sijoitussalkkua puolestasi. Sinun ei itse tarvitse seurata markkinoiden ja yhtiöiden tapahtumia, kuten sijoittaessasi suoraan arvopapereihin.

Yksi rahastosijoittamisen tärkeimmistä eduista on hajautuksen helppous; jo pienellä summalla saat hajautetun salkun. Sijoitusten jakaminen useisiin eri sijoituskohteisiin ja eri toimialoille vähentää yksittäisen sijoituksen arvonmuutoksen vaikutuksia. Rahaston kautta on myös helppo saavuttaa kansainvälinen hajautus ja ulottuvillasi on kaukaisimmatkin osakemarkkinat.

Rahasto-osuuksien ostaminen ja myyminen - eli merkitseminen ja lunastaminen - on yksinkertaista ja helppoa.


Mikä on paras sijoituskohde aloittelevalle rahastosijoittajalle?

Eri sijoittajille sopivat eri sijoitustyylit, yhtä oikeaa vastausta ei ole. Aluksi kannattaa asettaa sijoitustavoitteet ja muistaa, että isompi tuotto-odotus sisältää myös isomman riskin. Aloita sijoittaminen tuotteesta, joka sopii omaan riskiprofiiliisi ja sijoitustyyliin.

Omistajarahastoissa tiivistyy Taalerin koko sijoitusosaaminen. Sinun tarvitsee vain päättää, oletko Varovainen, Maltillinen vai Rohkea sijoittaja. Me olemme hoitaneet puolestasi kaiken muun. Rahastot koostuvat Taalerin tarjoamista sijoitustuotteista niin, että ne kattavat laajasti koko globaalin sijoitusmarkkinan ja soveltuvat mahdollisimman hyvin vallitsevaan sijoitusympäristöön.


Pieni sijoitus, suuret mahdollisuudet

Taaleri Omistajarahastot sopivat erinomaisesti sijoituskohteeksi niin varovaiselle kuin tuottohakuisellekin sijoittajalle. Taaleri Kaupassa voit aloittaa tavoitteellisen säästämisen ja varallisuutesi kasvattamisen. Rahastojen ostaminen Taaleri Kaupassa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain pankkitunnukset. Kurkkaa kaupan hyllylle tästä


Taalerin omistajarahastot ovat paljon muutakin kuin tavanomaista arvopaperisijoittamista. Rahastosijoittajana pääset meidän kanssamme sijoittamaan suoraan sellaisiin kohteisiin ja liiketoimintoihin, joihin piensijoittajien on muuten vaikea päästä mukaan. Näitä ovat esimerkiksi tuulivoima-, tontti- ja metsäsijoitukset. Ne ovat konkreettisia sijoituskohteita, joita pääset vaikka katsomaan ja koskemaan. Rahastosijoittaminen on erinomainen tapa aloittaa yhteinen matka kanssamme.« Takaisin: Sijoitusblogit

Edellinen
Osakepoimija ei vaivu Brexit-koomaan
Seuraava
Huomasitko, ettei maailma romahtanutkaan?