19.12.2016

Ulos kuin katsoo, on vaikeaa päästä joulutunnelmaan ainakin eteläisessä Suomessa. Taas yksi joulu, kun lumipeite jää vain haaveeksi. Kieltämättä Joulupukin lienee vaikeampaa päästä perille, kun sen reen jalaksien alla ei ole yhtään lunta. Lapsia ja vähän isompiakin voi kuitenkin lohduttaa, että ainahan se pukki on päässyt perille, tuonut lahjoja (kilteille) ja erityisesti loihtinut joulumielen meille kaikille.

Me Taalerilla olemme harjoitelleet joulumielen rakentamista jo useita vuosia samalla metodilla. Osallistumme lähes kaikki yhden kollegamme kautta luotuun yhteistyöhön, jossa Hope-yhdistys toimittaa meille vähävaraisten lasten henkilökohtaisia lahjatoivomuksia - on se sitten 3-vuotiaan tytön Barbie-auto tai mitä tahansa he sitten toivovatkin.

Tärkeää meille on osallistua ja antaa, koska itse tehtynä se koskettaa meistä jokaista eri tavalla ja luo meille lähtölaukauksen joulumieleen.

Ei ihmeellistä tai valtavan hienoa, mutta osa yhteisöllisyyttä, jota ei ole yhtään liikaa tarjolla ja siitähän joulussakin on kysymys: rauhasta, hyvästä mielestä ja läheisten kanssa vietetystä ajasta sekä hyvästä tahdosta, että kaikilla olisivat asiat hyvin.

Ladatkaamme nyt akut täyteen, että olemme valmiit taas uuden vuoden iloihin ja haasteisiin. Me olemme valmiita palvelukseen ensi vuonna, jolloin Suomi täyttää 100 vuotta ja Taalerikin pääsee viettämään 10-vuotisjuhliaan. Kiitoksia kuluneesta vuodesta asiakkaillemme meiltä kaikilta taalerilaisilta ja hyvää joulua ja menestykästä uutta vuotta 2017!

« Takaisin: Sijoitusblogit

Edellinen
Aurinko on tuulenkin voima
Seuraava
Uusiutuvan energian huominen