25.07.2019

Taaleri Luola pidettiin tänä vuonna nyt jo toista kertaa SuomiAreenalla Porissa yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa. Kilpailun taso oli todella kova ja kaikki viisi NY-yritystä menestyivät Purje-lavalla erinomaisesti ison yleisön edessä. 

Tuomaristo, johon kuuluivat Taalerin sijoitusjohtaja Tero Luoma, Suomen Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri ja sarjayrittäjä Lari Raitavuo, valitsi tänä vuonna voittajaksi Avot NY:n Hämeenlinnasta Nummen yhtenäiskoulusta. Tuomariston mielestä Avot NY:n pitchaus lavalla oli erinomainen, heidän liikeideansa on toimiva ja erityisesti tuomaristo arvosti nuorten työllistämistä.

Avot Ny:n liikeidea on tarjota kaupoille ostosten pakkauspalvelua, jolla tuoda ekstraa asiakaspalveluun ja hymyjä ihmisten huulille. Nuoret ovat lukuvuoden aikana Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa toteuttaneet ostosten pakkaamista K-Citymarket Hämeensaaressa. Palvelu on kaupan asiakkaille maksuton, sillä kauppias maksaa nuorten yritykselle tehdyn työn mukaan.

Avot Ny:n yrittäjät Aatu Veikkola, Otto Rantanen ja Veeti Hiltunen sanovat: ” Meille on tosi tärkeää parantaa asiakaskokemusta kaupassa. Sen lisäksi haluamme työllistää muita nuoria, tarjota se ensimmäinen työpaikka meidän kauttamme.”

Onnea ja menestystä upealle kolmikolle tulevaisuudessakin! On ollut hienoa saada olla mukana mahdollistamassa matkaanne yrittäjyyteen.
 

« Takaisin: Aktia Varainhoito yhteistyössä

Edellinen
Markkinaraati: Lääke- ja teknologiayhtiöt ovat pitäneet pintansa
Seuraava
Ajatuksia tuloskaudesta ja loppuvuoden näkymistä: Heikkilä & Vilén -show, osa 47