05.06.2020

Kauppalehden Markkinaraadissa käsiteltiin käsillä olevan koronatilanteen vaikutusta yritysten kykyyn selvitä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Talouselämä-lehden päätoimittajan Jussi Kärjen vetämässä keskustelussa olivat mukana Postin hallituksen puheenjohtaja Sanna Suvanto-Harsaae, St1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen ja Taalerin toimitusjohtaja Robin Lindahl.

Rahan painamisella tapahtuvaan elvytykseen Markkinaraati suhtautui erityisen varauksellisesti myöntäen kuitenkin sen hetkellisen välttämättömyyden. Lindahlin mukaan on olennaista kohdistaa elvytysraha toimialojen muutosprosesseihin.

”On tärkeää, että yksityinen sektori on se, joka luo työpaikkoja ja uskaltaa innovoida, tehdä tuotekehitystä ja viedä asioita eteenpäin”, Taalerin Lindahl painotti.

Raati arvioi muutostrendien, kuten yhteiskunnan digitalisoitumisen, kiihtyvän työskentely- ja kuluttajakäyttäytymisen muuttumisen myötä. Robin Lindahl totesi muun muassa, että Taaleri on pystynyt palvelemaan asiakkaita kokonaan digitaalisesti sekä etätyöskentelemään, sillä kehitystyötä oli jo pitkään tehty.

« Takaisin: Aktia Varainhoito yhteistyössä

Edellinen
Markkinaraati: Kansankapitalismi suojaisi suomalaisia vientiyrityksiä
Seuraava
Markkinaraati: Digitalisaatio vähentää liikekiinteistöjen tarvetta